Jakhelln og miljøet

Jakhelln Bil er, sammen med Volvo og Renault ISO, sertifisert innenfor miljø og kvalitet.

Les mer om Jakhelln Bil her.

VOLVO

Reduksjon, gjenbruk, resirkulering

Volvo Personbiler har i betydelig grad redusert de miljømessige følgene av bilproduksjon – for eksempel er utslippene av løsemidler blant de laveste i bransjen, og vi har effektive miljøstyringssystemer gjennom hele produksjonskjeden.

Global sertifisering

Det kommer vel neppe som en overraskelse at Volvo Personbiler i mars 2003 ble en av de første bilprodusentene i verden som ble tildelt global sertifisering i henhold til den internasjonale miljøstandarden ISO 14001. Dette er en anerkjennelse av vårt engasjement i det kontinuerlige arbeidet med å redusere miljøpåvirkningen fra våre biler og vår drift.

Men dette betyr ikke bare at vi tar hensyn til miljøet når vi produserer biler – vi oppmuntrer til den samme skånsomme fremgangsmåten i all etterfølgende behandling av bilene.

Håndtering av avfall og kjemiske stoffer

Verkstedene våre oppfyller også spesielle krav til håndtering av avfall og kjemiske stoffer. Og dessuten har flere av våre forhandlere oppnådd sertifisering i henhold til ISO 1400-standard – et tiltak vi sterkt anbefaler og oppmuntrer til.

Leverandører og miljø

I tillegg til dette, sørger vi også for at alle hovedleverandørene oppfyller våre strenge miljøstandarder, og det kreves at de jobber i henhold til et miljøstyringssystem sertifisert av en tredjepart.

Finn din nærmeste Jakhelln Bil

Velg din butikk