V40

Urban stil for den
åpne landeveien

Den rene skandinaviske designen og den komfortable kupeen gjør V40 til en annerledes stasjonsvogn.

Designet for en
urban livsstil

Den kompakte stasjonsvognen Volvo V40
er perfekt tilpasset livet i storbyen.
V40 er det perfekte reisefølget – med spreke kjøreegenskaper, et allsidig interiør og smart teknologi som gjør hverdagen enklere.

Spreke kjøreegenskaper

V40 er bygget for å gi deg kjøreglede hver eneste gang du bruker den. Den er kvikk og sprek, med egenskaper tilpasset en sportslig kjørestil i byen.

Drive-E-drivlinjer

De moderne Drive-E-drivlinjene og avanserte girkassene gir god respons og høy ytelse, samtidig som drivstofforbruket og utslippet er lavt.

Med friske, rene linjer og en særpreget karakter er den nye V40 perfekt tilpasset en urban livsstil.

Volvo V40 Cross Traffic Alert Jakhelln Bil

Cross Traffic Alert

Cross Traffic Alert gjør det enklere å rygge ut av parkeringsplasser med begrenset sikt til sidene. Systemet varsler deg om eventuell kryssende trafikk via venstre eller høyre bakre høyttaler og på senterdisplayet. De bakre radarsensorene kan registrere kjøretøyer som nærmer seg fra siden i en avstand på opptil 30 meter.

Volvo V90 Active High Beam Jakhelln Bil

Active High Beam

Active High Beam-hovedlysene gir optimal sikt, og du slipper å deaktivere det: Når du nærmer deg en annen bil, blir hovedlysene automatisk dempet, akkurat nok til å unngå å blende den andre føreren. Systemet er intelligent: Fjernlyset deaktiveres når du kjører inn i en by, men ikke hvis du bare kjører forbi et belyst skilt.

City Safety Jakhelln Bil

City Safety

City Safety bidrar til en avslappende kjøreopplevelse i treg bytrafikk. Systemet holder hele tiden utkikk etter stillestående eller mer saktekjørende biler foran, og bremser om nødvendig automatisk for å unngå eller redusere konsekvensene av en kollisjon.

Volvo V40 Jakhelln Bil
Sensus Navigasjon Volvo V60 Jakhelln Bil

Sensus Navigasjon

Sensus Navigasjon gir intuitiv veiledning og kommuniserer sømløst med de nettskybaserte tjenestene og navigasjonsappene våre.

Volvo On Call Volvo V60 Jakhelln Bil

Volvo On Call

Du kan varme opp eller kjøle ned bilen før du drar, ved å fjernstyre parkeringsvarmeren eller starte motoren via smarttelefonen.

Premium Kupe Volvo V40 Cross Country Jakhelln Bil

– en eksklusiv kupé

City Weave-trekkene er en forlengelse av V40s urbane, skandinaviske stil. Panoramataket av glass (ekstrautstyr) og det rammeløse bakspeilet øker romfølelsen og gir deg kontakt med omgivelsene – selv om du sitter inne i bilen.

Volvo V40

Pris fra: 305.000,-

Inklusive frakt, leverings og administrasjonskostnader.

* Med forbehold om prisendringer og trykkfeil.