V90 Cross Country

Eventyrlig, praktisk og luksuriøs:
V90 Cross Country Volvo Ocean Race

Luksus møter nytte

Setetrekk, vannfaste matter og et slitesterkt og vannavstøtende lasteromsgulv vil forhindre skitt på utstyr og interiør.

Smart oppbevaring

Den vannavstøtende bagen holder klær tørre og våt last på plass. Bagasjerommets nett holder eiendeler godt sikret og forhindrer de fra å skli rundt.

Ren bil på farten

Volvo V90 Cross Country Ocean Race har med seg en lettvekt og mobil rengjøringsmaskin* for skylling av utvendig utstyr. *Tilgjengelig i utvalgte markeder

Få med mer utstyr – med stil

Takboks (tilleggsutstyr) i matchende Crystal White farge som bilen. Inkludert får du nøkkel i Flare Orange og nett for lastesikring.

Ditt neste eventyr starter her

Inspirert av verdens tøffeste yacht race, kombinerer V90 Cross Country Volvo Ocean Race ekte allveis- og allværs-kapabilitet med smarte, gjennomtenkte egenskaper og tilbehør for å gjøre ditt neste eventyr enda bedre. Skreddersydde farger og interiør trim gir bilen en unik identitet.

City Safety Jakhelln Bil

Alltid på utkikk

City Safety fungerer som din trofaste annenfører, varsler deg om farer og aktiverer om nødvendig bremsene for å unngå en kollisjon. Systemet registrerer fotgjengere, syklister og store dyr.

Din personlige guide

Sensus Navigasjon veileder deg raskt og enkelt til reisemålet. Systemet er alltid oppdatert for mest mulig presis navigasjon og viser deg veien på intuitivt og naturlig vis.

Tilpasset alle forhold

Bakkekontroll og firehjulsdrift får deg frem under vanskelige kjøreforhold. Velg den kjøremodusen som passer deg best – Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road eller Individual. Individual er en modus du kan tilpasse som du vil.

Ditt eget fristed

Den skandinaviske designen kommer til sin rett i en romslig, lys kupé – et sted der eksklusivitet og teknologi gir deg en bedre kjøreopplevelse og en enklere hverdag.

Kom nærmere musikken

Premium Sound-lydanlegget fra Bowers & Wilkins spiller av yndlingsmusikken din med enestående klarhet og realisme, og gir deg en unik lytteropplevelse – uansett hvor du sitter i bilen.

Renere luft

CleanZone-teknologien sørger for at luften du puster inne i bilen, er renere enn uteluften. Systemet filtrerer ut partikler og vond lukt, og stenger luftinntakene hvis forurensningsnivåene blir for høye.

Volvo V90 Cross Country

Pris fra: 639.500,-

Inklusive frakt, leverings og administrasjonskostnader.

* Med forbehold om prisendringer og trykkfeil.

Volvo V90 Cross Country

Privatleie fra 5.990,- i måneden