V90

Utseende og funksjon
i skjønn harmoni

V90 er en sofistikert
stasjonsvogn som
passer inn i hverdagen
din, uansett hvordan
den ser ut.

Den eksklusive stasjonsvognen i ny utgave

Den nye V90 viderefører Volvos stolte tradisjon for stasjonsvogner – en ikonisk bil i en ny utgave for det 21. århundret. Lekker stil og smarte løsninger er kombinert med et rent formspråk, og de mange funksjonene gjør hverdagen enklere.

Pilot Assist

Den semi-autonome kjøreteknologien Pilot Assist supplerer Adaptive Cruise Control og sørger for jevnere kjøring. Systemet gir myke styreimpulser for å holde bilen riktig plassert mellom kjørefeltlinjene, ved konstant fart eller i en valgt avstand til bilen foran.

Bowers & Wilkins

Med en luftventilert basshøyttaler integrert i bilens konstruksjon og en diskanthøyttaler plassert på toppen av dashbordet representerer dette lydsystemet det aller nyeste innenfor teknologi.

V90 er kraftig og selvsikker, men også lett å slappe av i – dette er en bil du kan være stolt over.

Volvo V90 Park assist Pilot Jakhelln Bil

Park Assist Pilot

Det praktiske Park Assist Pilot-systemet gjør parkeringen til en lek. Systemet forteller deg om parkeringsplassen er stor nok, og tar over styringen til du har parkert.

Volvo V90 360 camera Jakhelln Bil
Volvo V90 Active High Beam Jakhelln Bil

Active High Beam

De mest avanserte LED-hovedlysene våre er svært effektive, hjelper deg å se rundt svinger og gir deg optimal sikt – uten å blende andre – ved hele tiden å tilpasse lysmønsteret.

Volvo V90 Jakhelln Bil

Kjøremoduser

Kjøremodusene gjør det mulig å tilpasse drivlinjen og styringen etter humør og aktuelle kjøreforhold. Comfort, Eco eller Dynamic – bytt mellom modusene med det elegante styrehjulet i midtkonsollen.

City Safety Jakhelln Bil

City Safety

City Safety holder utkikk for deg og bremser om nødvendig. Denne sikkerhetsoppfinnelsen fra Volvo registrerer kjøretøyer som står stille eller beveger seg i din retning, samt fotgjengere, syklister og store dyr – dag og natt.

Volvo V90 T8 Twin Engine Jakhelln Bil

T8 Twin Engine AWD

Om du velger T8 Twin Engine, vil du oppleve ytelse som en sportsbil – med utslipp som en bybil. Her samarbeider en kompakt, firesylindret turboladet og kompressormatet bensinmotor med en elektrisk motor. Resultatet er uanstrengt ytelse og lavt utslipp.

Volvo V90

Pris fra: 495.500,-

Inklusive frakt, leverings og administrasjonskostnader.

* Med forbehold om prisendringer og trykkfeil.

Volvo V90 T8 Plug-in Hybrid

Privatleie fra kr 4 995,-/måneden