XC40

Nå kan du bestille nye Volvo XC40
– SUV-en med store innovasjoner.

Designet for deg

Volvo XC40 er en helt ny Volvo modell. Men som alle andre Volvo biler – designet for deg. Med design og innovasjoner som gjør din hverdag ukomplisert og behagelig.

En plass for alt

Volvo XC40 har smarte oppbevaringsløsninger som forenkler livet. Dette inkluderer oppbevaringsplass i dørene store nok til å romme laptops og vesker, en smart avtagbar opphengskrok og meget romslig oppbevaring mellom armlenene.

Alltid på rett spor

Run-off road Mitigation bidrar til sikkerheten ved å holde bilen på veien. Denne innovasjonen registrerer om du er i ferd med å kjøre av veien, og bruker myke styreimpulser og om nødvendig bremsestøtte for å styre bilen tilbake i kjørebanen.

Høyt hevet

Den høye bakkeklaringen gir Volvo XC40 en kraftfull holdning og sørger for svært god sikt. De store hjulene og dekkene takler alle slags veier. I denne SUV-en er du ganske enkelt hevet over det meste.

“Hos Volvo dreier alt seg om mennesker. Det er derfor
teknologien i Volvo XC40 oppleves som menneskelig og naturlig.”

– ANDREAS ROPEL
ATTRIBUTE LEADER, DIGITAL USER EXPERIENCE

Volvo XC40 Jakhelln Bil

Bildeling med Volvo

Det er enkelt å dele din Volvo XC40 med venner, familie og kolleger ved å gi dem tilgang via mobiltelefon eller en annen bærbar enhet og Volvo On Call-appen. Når du slipper å overlevere en fysisk nøkkel, åpnes det en helt ny verden av muligheter. Systemet er veldig enkelt og fullstendig trygt, akkurat som du forventer av Volvo.

Volvo XC40 Jakhelln Bil

Sikkerheten i førersetet

Volvo er synonymt med veisikkerhet. Vi satt vårt første sikkerhetsbur i produksjon i 1944 og utviklet trepunkts-sikkerhetsbeltet i 1959. Vi fortsetter å utvikle banebrytende teknologi, og visjonen vår er at ingen skal bli alvorlig skadet eller omkomme i en ny Volvo etter 2020.

Volvo XC40 Jakhelln Bil

Smart teknologi

Volvo XC40 er full av brukervennlig teknologi. Fra senterdisplayet med brukervennlig berøringsskjerm til instrumentpanelet med høy oppløsning og stemmestyring som forstår vanlig tale – teknologien er der for å gjøre det enkelt. Det oppleves like naturlig som å bruke telefonen.

Volvo XC40 Jakhelln Bil

Lettere å laste

Det er lett å laste inn i og ut av Volvo XC40, takket være funksjoner som den elektriske bakluken med håndfri funksjon. Det er bare å bevege foten under den bakre støtfangeren for å åpne eller lukke luken automatisk. Bilen har også et sammenleggbart og avtakbart bagasjeromsgulv, og nakkestøttene i baksetet kan legges ned ved å trykke på en knapp.

Volvo XC40 Jakhelln Bil

La bilen gjøre jobben

Pilot Assist gjør bykjøring mindre stressende. Denne funksjonen opprettholder automatisk farten og avstanden til bilen foran og gir myke styreimpulser for å holde bilen midt i kjørefeltet.

Volvo XC40 Jakhelln Bil

Et ekstra par øyne

City Safety – standard på alle Volvo XC40 – er som å ha en annenfører som passer på for deg. Systemet registrerer andre kjøretøy, fotgjengere, syklister og store dyr og varsler deg hvis en kollisjon er nær forestående. Hvis du ikke reagerer i tide, bremser det automatisk for å hjelpe deg å unngå eller begrense skade ved en kollisjon.

Volvo XC40

Pris fra: 423.900,-

Inklusive frakt, leverings og administrasjonskostnader.

* Med forbehold om prisendringer og trykkfeil