XC60

Den eksklusive skandinaviske SUV-en
Raffinert kraft, elegant håndverk

Fremtiden innenfor sikkerhet

Alt vi gjør, starter med mennesker. Vi tenker på alle i og omkring bilen. Vårt ansvar omfatter nemlig mer enn bare øyeblikket når en ulykke er i ferd med å skje. Det omfatter alle de fremtidige øyeblikkene vi kan nyte, fordi ulykken ikke skjedde.

Din trofaste annenfører

City Safety fungerer som en annenfører som alltid hjelper deg å passe på. I den nye XC60 registrerer City Safety andre kjøretøyer, syklister og fotgjengere – til og med dyr – rundt bilen. Oppdaterte City Safety inkluderer dessuten styrehjelp, som aktiveres når automatisk nedbremsing alene ikke er nok til å unngå en kollisjon.

Stilig og tidløs

Eksteriøret har en sportslig profil med en diskré, tidløs design. En mesterlig kombinasjon av nøye uttenkt arkitektur og den aller nyeste teknologien – en ekte skandinavisk opplevelse.

Designet for kjøreglede

XC60 er en usnobbete SUV designet for kjøreglede. Dette er en bil som stimulerer alle sanser – med en trygg og inspirerende kjøreopplevelse og enestående sikt over veien foran fra en nydelig innredet og ryddig kupé.

XC60 stimulerer
alle sanser

Volvo XC60 Jakhelln Bil

Full kontroll

Luftfjæring gir en perfekt kombinasjon av komfort og kontroll. Du får en behagelig kjøreopplevelse uansett underlag, og fjæringen bidrar til å holde bilen stabil.

XC60 jakhelln bil
Volvo XC60 Jakhelln Bil
Volvo XC60 Lyd Jakhelln Bil

Lydopplevelse

Stereoanlegget fra Bowers & Wilkins gir deg krystallklar lydgjengivelse med perfekt plassering av de 19 høyttalerne og den luftventilerte basshøyttaleren.

Volvo XC60 Jakhelln Bil

Naturlig bearbeidet

Drivved er et materiale bearbeidet av tid og naturkrefter. Vi klarte å inkorporere det i produksjonen av bilene våre, der det representerer en tidløs kvalitet.

Volvo XC60 Jakhelln Bil

Intuitivt

Betjeningen av Sensus-berøringsskjermen er enkel og naturlig – mye som å bruke et nettbrett. Her kontrollerer du alle de viktige funksjonene på en fullstendig intuitiv måte.

Volvo XC60

Pris fra: 641.500,-

Inklusive frakt, leverings og administrasjonskostnader.

* Med forbehold om prisendringer og trykkfeil.